هیدروموتور دنده ای

هیدروموتور دنده ای

هیدروموتور دنده ای

هیدروموتور دنده ای

هیدروموتور دنده ای ، نمایندگی هیدروموتور دنده ای ، فروش و تامین هیدروموتور دنده ای ، هیدروموتور ، تعمیرات هیدروموتور ، قطعات هیدروموتور این نوع موتورها کاربرد وسیعی در سیستم‌های دوار ساده دارند. از مزیت‌های مهم آن‌ها می‌توان به هزینه‌ی اولیه‌ی پایین و گشتاور بالا اشاره نمود.یک موتور چرخ‌دنده‌ای (خارجی) از دو چرخ‌دنده تشکیل شده است؛ چرخ‌دنده‌ی محرک به شفت خروجی متصل است. روغن (سیال هیدرولیک) با فشار بالا وارد چرخ‌دنده شده و برروی یک سمت از پره‌های آن فشار می‌آورد و بین پره‌ها و دیواره‌ی پوسته قرار می‌گیرد تا خارج شود

هیدرولیک تهران تامین کننده پمپ هیدرولیک ، هیدروموتور ، دستگاه تزریق پلاستیک

تعمیرات هیدروموتور دنده ای پذیرفته میشود

برای کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمائید

شماره تماس : 02133308914

شماره همراه : 09121444085

موتورهای هیدرولیکی چرخ‌دنده‌ای کمترین بازدهی، بیشترین تحمل در برابر آلودگی‌ها و کمترین فشار مجاز کاری را در بین این سه نوع دارند.موتورهای پره‌ای دارای یک پوسته و یک مرکز دوران خارج از مرکز است. اختلاف نیروی ناشی از تفاوت نیروی سیال پرفشار باعث چرخش موتور در یک سمت می‌شود. این نوع موتور با استفاده از انرژی هیدرولیکی کار می‌نماید و بیشترین بازده را دارد. سیال انرژی خود را به پیستون وارد می‌نماید و پیستون به صورت خطی عمل نموده و باعث ایجاد حرکت مکانیکی می‌شود.موتورهای پیستونی محوری در برابر وجود آلودگی در روغن بسیار حساس هستند. این موتورها در دو نوع جابه‌جایی ثابت و متغییر عرضه می‌شوند.

هیدروموتور دنده ای

موتورهای شعاعی یک موتور رفت و برگشتی شعاعی است که با استفاده از انرژی سیال باعث حرکت محور اصلی (شفت خروجی) می‌شود.موتورهای دوار پیستونی طراحی قدیمی هستند، اما یکی از خصوصیاتشان گشتاور اولیه (استارتی) بالاست. این نوع موتورها برای سرعت‌های پایین و تولید قدرت زیاد بسیار مناسب هستند. هیدروموتور اوربیتال (پیستون محوری) : دارای نوع های هیدروموتور اوربیتال مدل BMT985 ، هیدروموتور اوربیتال مدل BMR 250 ، هیدروموتور اوربیتال مدل BMS80 می باشد .هیدروموتور رادیال (پیستون شعاعی) : دارای انواع هیدرو موتور پیستونی رادیال مدلINM 32-4000 ، هیدرو موتور پیستونی رادیال مدل INM 16-2000 ، هیدروموتور پیستونی شعاعی BHM مدل INM 11-1000 می باشد .

نمایندگی هیدروموتور دنده ای

هیدروموتور دنده ای : این نوع موتورها در سیستم‌های دوار ساده کاربرد وسیعی داشته و از مزیت‌ های مهم آنها هزینه‌ی اولیه‌ی پایین و گشتاور بالا می باشد . موتور چرخ دنده‌ای (خارجی) از دو چرخ دنده تشکیل شده که چرخ‌ دنده‌ی محرک به شفت خروجی متصل است . روغن (سیال هیدرولیک) با فشار بالا وارد چرخ دنده شده و بر روی یک سمت از پره‌های آن فشار می‌آورد و بین پره‌ها و دیواره‌ ی پوسته قرار می‌گیرد تا خارج شود .

فروش و تامین هیدروموتور دنده ای

موتور هیدرولیکی یک عملگر مکانیکی است که فشار هیدرولیکی و جریان را به گشتاور و جابجایی زاویه ای (چرخشی) تبدیل می نماید. موتورهای هیدرولیک شامل دستگاه هایی هستند که در نیروگاه های آبی، موتورها و انجین های آبی به کار گرفته می شوند، اما در اصطلاحات امروزی، این اسم بیشتر به موتورهایی اطلاق می شود که از سیالات هیدرولیکی به عنوان بخشی از مدار هیدرولیکی بسته در ماشین آلات هیدرولیکی مدرن استفاده می کنند. بر خلاف موتورهای بخار، از آنجایی که آب غیر قابل تراکم است، نمی توان آنها را تراتل کرد و سوپاپ آنها را نمیتوان بصورت قطع جریان کنترل نمود.

پیستونی فشار

یک لوله ی سیلندری متصل به درایو شفت دارند، که دارای تعدادی پیستون است که در سوراخ های شعاعی سیلندر حرکت رفت و برگشتی دارند. پیستون ها بصورت عمود بر محور میل لنگ قرار می گیرند. با چرخیدن میل لنگ، پیستون ها بصورت خطی با فشار سیال حرکت می کنند. موتورهای پیستونی شعاعی در دو نوع کلی هستند، 1. پیستونی فشار به داخل 2. پیستونی فشار به خارج

طراحی قدیمی

اساسا یک طراحی قدیمی محسوب می شود با این وجود ویژگی های گشتاور اولیه ی فوق العاده بالایی دارد. موتورهای پیستونی شعاعی نوع میل لنگی قادرند با سرعت “خزش” کار کنند و برخی می توانند بطور یکنواخت تا سرعت 1500 rpm کار کنند و در عین حال ویژگی های گشتاوری خروجی ثابتی را ارائه دهند. و این باعث می شود که آنها هنوز هم تطبیق پذیرترین طراحی را داشته باشند.

این طراحی های متفاوت

در طراحی های متفاوتی وجود دارند. این طراحی های متفاوت شامل نحوه ی توزیع سیال در پیستون یا سیلندرهای مختلف و همچنین طراحی خود سیلندرها است. برخی موتورها پیستون هایی دارند که با استفاده از میله ها (بسیار شبیه موتور احتراق داخلی) به بادامک متصل شده است، در حالی که بقیه آنها “کفشک” شناور و یا حتی با سیلندر های تلسکوپی تماس کروی دارند، مانند نوع پارکر دنیزون کالزونی (Parker Denison Calzoni). هر طراحی مزایا و معایب خاص خود را دارد. از جمله توانایی چرخش آزادانه، بازده حجمی بالا، قابلیت اطمینان بالا و غیره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *