هیدروموتور

هیدروموتور

هیدروموتور اوربیتالی

هیدروموتور

هیدروموتور ، نمایندگی اصلی هیدروموتور ، فروش و تامین هیدروموتور ، تعمیرات هیدروموتور ، قطعات هیدروموتور موتور هیدرولیک یا هیدروموتور در واقع عملگرهایی هستند که بسته به دوران خود، نیاز به چرخش را در دستگاه‌های صنعتی رفع می‌کنند. بسته به این که موتور به چه شکل دوران و یا چرخش می‌کند، عملگر آن متفاوت است. عملگر پره ای، دنده ای و پیستونی، رایج‌ترین نوع عملگرهای هیدرولیک هستند که می‌توانید آن‌ها را در بازار پیدا کنید!قبل از این که تصمیم به خرید انواع هیدروموتور بگیرید، بهتر است که نکاتی را راجع به انتخاب بهترین نوع موتور هیدرولیک برای کار خود بگیرید! مهم‌ترین نکات و فنونی که باید برای خرید این نوع از موتور به کار ببرید، عبارت است.

هیدرولیک تهران تامین کننده پمپ هیدرولیک ، هیدروموتور ، دستگاه تزریق پلاستیک

تعمیرات هیدروموتور پذیرفته میشود

برای کسب اطلاعات بیشتر تماس حاصل فرمائید

شماره تماس : 02133308914

شماره همراه : 09121444085

ثابت گشتاور هیدروموتور را بدست آورید تا میزان گشتاور موتور هیدرولیک در فشارهای کاری که نیاز دارید، مطمئن باشید.میزان حجم جابجایی روغن را بر حسب سانتی‌متر مکعب بدست آورید تا باتوجه به نیاز خود به چالش برنخورید!حتماً از یک مهندس بخواهید که بیشترین گشتاورموتور در اختلاف فشار بیشینه را برای شما به بهترین شکل محاسبه کند.

نمایندگی اصلی هیدروموتور

باتوجه به این که نیاز مشتری چیست، می‌توانید هیدروموتور محوری، شعاعی و … را برای کار خود خریداری کنید. به عنوان مثال افرادی که اقدام به خرید شعاعی می‌کنند، می‌دانند که پیستونها در راستای شعاع چیده می‌شوند و به وسیله شاتون، میل لنگ شفت باعث حرکت کلی هیدروموتور می‌شود.از مزیت‌های موتور هیدرولیک پیستونی- شعاعی این است که اپراتور دستگاه قادر است که سرعت تا یک دور در دقیقه تنظیم کند که می‌تواند در نتیجه و خروجی کار تأثیر زیادی بگذارد. معمولاً صنعتگرانی که به دنبال خروجی گشتاور بالایی هستند، این نوع از موتور هیدرولیک را ترجیح می‌دهند.

فروش و تامین هیدروموتور

هیدروموتور یا موتور هیدرولیک، عملگر هیدرولیکی نوع دورانی است که انرژی موجود در روغن هیدرولیک را که به شکل فشار است، دریافت و آنرا تبدیل به گشتاور و حرکت دورانی می نماید. از نظر ساختمانی شبیه پمپ های هیدرولیکی هستند، اما در عمل بجای فشار سیال در اثر حرکت، در اثر فشار حرکت ایجاد می شود.موتورهای هیدرولیک براساس حجم جابه جائی، ظرفیت جذب یا تولید گشتاور و حداکثر فشارمجاز کارکرد، درجه بندی می شوند.موتورهای هیدرولیکی نیز مانند پمپ های هیدرولیکی دارای 3 نوع دنده ای، پیستونی و پره ای می باشد.

تعمیرات هیدروموتور

هیدروموتور یا موتور هیدرولیک ، که یک جزء مهم در مینی لودرهای بابکت به شمار می رود در واقع ، یک عملگرهیدرولیکی از نوع دورانی است که انرژی موجود در روغن هیدرولیک را که به شکل فشار است ، دریافت و آن را تبدیل به گشتاور و حرکت دورانی می کند. هیدرو موتورها ازنظر ساختمانی شبیه پمپ های هیدرولیکی هستند ، اما در عمل به جای فشار سیال در اثر حرکت ، در اثر فشار حرکت ایجاد می شود.موتورهای هیدرولیک براساس حجم جابه جایی ، ظرفیت جذب یا تولید گشتاور و حداکثر فشارمجاز کارکرد ، درجه بندی می شوند. موتورهای هیدرولیکی نیز مانند پمپ های هیدرولیکی دارای ۳ نوع دنده ای ، پیستونی و پره ای می باشد.

قطعات هیدروموتور

این نوع از هیدروموتورها در خروجی آنها ، حرکت دورانی با زاویه محدود ایجاد می شود و همچنین در هر دو جهت یک گشتاور آنی تولید می کند درحالی که تنها به یک فضای کوچک نیاز داشته و سیستم ساده ای دارد. اصول عملکرد این هیدروموتورها به این صورت می باشد که سیال در محفظه موتور وارد می شود و به پره داخل محفظه فشار وارد می کند ، صفحه متحرک به یک شفت خروجی متصل است و آن را به گردش درمی آورد.

برگشت پیستون درون سیلندر

این نوع پمپ که از انواع پمپ جابجایی مثبت می باشد و در اثر رفت و برگشت پیستون درون سیلندر عمل پمپاژ و افزایش فشار آب را انجام می دهد. کاربرد پمپ پیستونی در مواردی است که به فشار خروجی بالا مثلا از 100 تا 1000 بار نیاز باشد لذا گاها به این محصولات پمپ پستونی فشار قوی یا فشار بالا نیز گفته می شود. این محصول دارای نوع دیگری نیز می باشد که دارای مصارف هیدرولیکی می باشد که به آن پمپ پیستونی هیدرولیکی یا پمپ هیدرویک پیستونی گفته می شود و در دو نوع پمپ پیستونی شعاعی و پمپ پیستونی محوری ارائه می گردد. از دیگر انواع و کاربری های آن می توان به پمپ پیستونی فشار قوی، پمپ پیستونی دبی متغیر و یا پمپ پیستونی کارواش اشاره نمود.

پمپ پلانجری فشار قوی

پمپ پیستونی یا پمپ پلانجری فشار قوی از گروه پمپ جابه جایی مثبت بوده، که با رفت و برگشت پیستون درون سیلندر عمل پمپاژ را انجام می دهد. به طور کلی از این پمپ ها در مواردی که به فشار خروجی بالا (از ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ بار) نیاز می باشد، استفاده می گردد.پمپ پیستونی در ساخت آبپاش های فشار قوی و برای شستشو در مصارف مختلف اعم از کارواش ها و دیگر صنایع استفاده می گردد.پمپ پیستونی دارای فشاری بالا و دبی پایین می باشد. کاربرد پمپ پیستونی در کارخانجات و کارگاه ها و صنایع می باشد. پمپ پیستونی با توجه به کاربرد آن ها دارای مدل های متفاوتی می باشند.برای مثال در دستگاه های آب شیرین کن از پمپ های پیستونی استیل استفاده می شود و برای کارخانجات نوشیدنی های گازدار تولید می کنند از پمپ های پستونی آب گرم استفاده می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *